امروز: شنبه 30 تیر 1397 برابر با 21 جولای 2018

اخبار مهم روز
سال نو مبارک... - چهارشنبه, 28 اسفند 1392 00:00
جداول مصلحات و طبع خوراکیها - چهارشنبه, 01 آبان 1392 23:02

داروهای حیوانی (2)

آشنای با خواص دارویی داروهای حیوانی مانند عسل شیر

سه شنبه, 17 بهمن 1396



بايد همه اجزای آن بطور مساوی برشته شود.

طبیعت آن: بستگی به نوع گوشت آن دارد.

خواص آن:

* تولید کننده خون.
* مقوی نیروی جنسی.
* گرم کننده بدن و کلیه
* محرك اشتها و موافق معده مرطوب
* مقوى اعصاب
* ديرهضم و بعد از هضم، تولید کننده خون صالح
* با سماق و گشنيز و فلفل و ساير ادويه گرم، بندآورنده اسهال مرطوب.
* در افراد گرم مزاج موجب سردرد میشود که برای جلوگیری از آن شربت سرکه انگبین قبل از آن میل نمایید.

نکته: خوردن آب بعد از كباب به نهابت مضراست.

كباب گوشت ماهى از جمله كبابهاى لطيف است و همه اجزاى آن نیز باید در برشتگى مساوى باشد.

* تولید کننده خون صالح
* محرك میل جنسی در گرم مزاجان
* چاق کننده بدن

برای افراد سرمزاج مضر است.

بپارسی انگبین و به هندی ناکهو و مده هم می گویند.

بهترين نوع آن:

 سرخ رنگ

شفاف

و خوشبوي غليظ

 خوش طعمی که دارای شیرینی صادق باشد

در آن مطلقاً موم نباشد

و هنگامیکه با انگشت بردارند تار ببندد و اين نوع عسل است که براي درمان بهتر است

و بعد از آن سفيد نباتي

و عسل بهاره بهتر از تابستانه آن است .

و عسل زمستانه ضعیف است و همچنين سبز و سياه و كهنه آن که يكسال از آن گذشته باشد.

 

با ما در تماس باشید

 

‪Google+‬‏

حالت های رنگی