امروز: سه شنبه 31 مرداد 1396 برابر با 22 آگوست 2017

اخبار مهم روز
سال نو مبارک... - چهارشنبه, 28 اسفند 1392 00:00
جداول مصلحات و طبع خوراکیها - چهارشنبه, 01 آبان 1392 23:02
تدابیر خوردن و آشامیدن

تدابیر خوردن و آشامیدن (2)

طب سنتی و تدابیر خوردن و آشامیدن

یکشنبه, 22 آذر 1394

بخش دوم

نكات لازم هنگام غذا خوردن

در نهايت در خوردن غذا خواه براى افراد دارای مزاج معتدل و خواه از براى غير او رعايت چند چيز برای افرادی که به دنبال حفظ سلامت هستند لازم است:

ضرورت دانستن چگونگی خوردن غذا

بخش اول

به این دلیل خوردن ضرورت دارد که بدن انسان ترکیبی از عناصر(آتش،هوا، آب و خاک) و اخلاط(صفرا، سودا، دم و بلغم) چهارگانه است و اینها دائم در حال تغییر، جایگزینی و تحلیل رفتن هستند و به جایگزینی که بتواند جای آن چه که از بدن تحیلل رفته یا کاسته شده را بگیرد تا حیات فرد و همچنین تولید مثل نوع انسان ادامه داشته باشد و قابل توجه است که آن جایگزین چیزی جز غذا نیست که اگر از محیط خارج بدن به فرد نرسد البته بر حسب اعتدال و نه به اصراف و زیاده روی همانطور که در آیه 31 سوره اعراف آمده که «كلوا و اشربوا و لا تسرفوا» بخورید و بیاشامید و اصراف نکنید، بدن صحيح و سالم نخواهد ماند و در زمانى اندك ، فانى و نابود خواهد گرديد پس واجب است بر شخصی که به دنبال حفظ سلامت خود هست غذای خود را به ترتیب زیر قرار دهد:

با ما در تماس باشید

 

‪Google+‬‏

حالت های رنگی