امروز: جمعه 02 تیر 1396 برابر با 23 جون 2017

اخبار مهم روز
سال نو مبارک... - چهارشنبه, 28 اسفند 1392 00:00
جداول مصلحات و طبع خوراکیها - چهارشنبه, 01 آبان 1392 23:02
آشپزخانه

آشپزخانه (1)

یکشنبه, 19 آبان 1392

 شیربادام:

 

مغز بادام:   14 عدد

 

آب:          1 لیوان

 

عسل:        به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

بادام ها را از شب تا صبح خیسانده، سپس پوست آنرا جدا کره یا مقداری آب جوش روی آن ریخته و بعد از 15 دقیقه پوست آن را جدا کرده، همراه با آب و عسل داخل مخلوط کن کرده و بعد از مخلوط کردن می توان استفاده نمود.

 

طبیعت: معتدل

 

خواص:

 

تقویت حافظه

 

جلوگیری از پوکی استخوان و آلزایمر

 

درمان کم خونی

 

 

 

با ما در تماس باشید

 

‪Google+‬‏

حالت های رنگی